ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Μετακομίζετε;

Ελάτε να οργανώσουμε τη μετακόμιση σας!

Ο προγραμματισμός μιας μετακόμισης είναι σημαντικός ώστε να γίνει η όλη διαδικασία χωρίς άγχος, με ασφάλεια και συνέπεια. Η Safen’Easy είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πετύχετε τον καλύτερο προγραμματισμό.

1. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε να αναλάβει μια μεταφορική εταιρία. Στην Safen’Easy προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες:

 • Μεταφορά
 • Φόρτωση / Εκφόρτωση
 • Πακετάρισμα / Αμπαλάζ
 • Υπηρεσία Ανύψωσης

Αν σας αγχώνει η διαδικασία του πακεταρίσματος, η εταιρίας μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το πακετάρισμα και την μεταφορά μηδενίζοντας το άγχος για εσάς!

2. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Καλέστε μας ή στείλτε email! Αν γνωρίζετε ακριβώς τα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε και μας δώσετε ακριβής στοιχεία μπορούμε να σας δώσουμε μια ακριβής εκτίμηση για τη μεταφορά  ή μπορούμε να σας δώσουμε μια κατά προσέγγιση προσφορά με βάση το μέσο σπίτι ή το γραφείο που έχετε.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

3. Η ΠΡΟΣΟΦΡΑ ΜΑΣ

Η προσφορά σας θα βασίζεται στα στοιχεία που θα μας δώσετε και αφού γίνει η συμφωνία μεταξύ μας δεν θα υπάρχουν μετέπειτα επιπρόσθετες και κρυφές χρεώσεις.

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

4. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Ξεκινάει η διαδικασία πακεταρίσματος, εφόσον το επιθυμείτε μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σ’ αυτή τη διαδικασία. Στη συνέχεια ορίζετε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την μετακόμιση. Τα υπόλοιπα είναι υπόθεση της Safen’Easy, εσείς απλώς απολαύστε τον καφέ σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αίτηση Προσφοράς

Συμπληρώστε όσα περισσότερα από τα παρακάτω στοιχεία γνωρίζετε ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια όσο το δυνατόν πιο ακριβής εκτίμηση της μετακόμισης που θέλετε να κάνετε.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Υπηρεσίες που θα χρειαστείτε

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ  Enter your keyword